header1_Tekengebied 1
header2_Tekengebied 1
header3_Tekengebied 1
infographic

Vorm Vijf

In opdracht van ontwerpstudio Vorm Vijf is er een infographic ontwikkeld, een roadmap die een klant binnen de Rijksoverheid meeneemt langs een IT traject en laat daarbij de diverse tusenstations zien die doorlopen worden. Deze hele weg is een samenwerkingsverband tussen verschillende IT organisaties binnen de uitvoeringsorganisatie bedrijfsvoering Rijk. Het onderste ontwerpvoorstel is de eerste opzet geweest, degene erboven is de definitieve roadmap.      

Citroen soufflee

Geen receptkaart ontvangen? Stuur een berichtje naar info@buromarmelade.nl en we sturen je er één toe!    

Contact

Sonoystraat 71, 2581VJ Den Haag T: 06 5103 0652  I  info@buromarmelade.nl  

Damen Shipyards

Ontwikkelen van een intern, internationaal nieuwsbulletin voor medewerkers van Damen Shipyards wereldwijd. Doel is om een zo divers mogelijk magazine te ontwerpen waarbij allerlei onderwerpen aan bod komen die interessant zijn voor medewerkers hoog en laag in de organisatie.      

VBZ Beurskrant

Ontwikkelen van Beurskrant voor VBZ (branchevereniging voor Bakkerij- en ZoetwarenIndustrie) op tabloid formaat. Alle relevante informatie die de bezoeker nodig heeft op de beursvloer, de VBZ voorgesteld als vereniging en de Nederlandse markt.  

Van Kessel & Partners

Communicatieprofessionals waar we de corporate folder en diverse traingsschema- kaarten voor hebben gemaakt.    

Papier Biënnale 2012

in Rijswijk en Den Haag Met de Papier Biënnale 2012 opent Museum Rijswijk op 4 september de deuren van de nieuwbouw. Deze internationale tentoonstelling is te zien tot en met 25 november. Partner Museum Meermanno in Den Haag opent op de avond van 1 september, tijdens de Haagse Museumnacht. Museum Meermanno richt zich bij de Papier Biënnale 2012 op internationale kunstenaars die werken met boeken en letters en toont hun spectaculaire installaties, films en kunstwerken. Voor informatie en openingstijden kijk […]

Receptkaart 19

Ja! Er is weer een nieuwe receptkaart! We hebben weer een nieuwe receptkaart naar al onze relaties en prospects toegestuurd, ditmaal in een nieuwe stijl! De illustratie methode is aangepast, het lettertype en de layout. Door een combinatie te maken van een met de hand getekende lijn-illustratie van een ingrediënt en strakke vormen voor de rest van de ingrediënten ontstaat er een sterk totaalbeeld. Met deze nieuwe lijn willen we ons netwerk de komende tijd verblijden. Vind je het leuk […]