tn_factsheet hitte

Factsheet Hittebeheersing

Voor de VBZ, de branche organisatie voor de Bakkerij en Zoetwarenindustrie, hebben we onlangs de factsheet gerestyled in de nieuwe huisstijl. Als basis is het onderwerp hittebeheersing bij bedrijven gebruikt, die VBZ zal gebruiken voor haar leden. De factsheet is per onderwerp voorzien van beeldende iconen zodat de inhoud extra aandacht krijgt.  

tn_Mozaiekschool Houten

Heembouw project

De gemeente Houten heeft Heembouw Wonen gevraagd een voorstel te doen

tn_IVR

Logo IVR

Voor het IVR (Internationale Vereniging voor de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de binnenvaarten de verzekering en voor het houden van het register van binnenschepen in Europa) hebben we een modern beeldmerk ontwikkeld gebaseerd op kernwaarden van IVR. Zoals deze zijn onafhankelijkheid, kwaliteit, internationaal gericht, betrouwbaarheid en dienstbaarheid.

tn_infographic_vakcentrum

Logo Vakcentrum

Het Vakcentrum is de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandige detaillisten in food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Het logo voor het Vakcentrum is door ons gemoderniseerd, qua vormentaal en kleurstelling. Deze look & feel is inmiddels doorgetrokken naar de website en nieuwsbrief.  

tn_posters sofis

Posters Sofis

Smith Flow Control en Netherlocks Safety Systems zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam Sofis. Sofis ontwikkeld en adviseert haar klanten op het gebied van kleppen en sleutels in de chemische- en petrochemische industrie wereldwijd. De nieuwe huisstijl is inmiddels uitgerold en om medewerkers te betrekken bij alle ontwikkelingen binnen het bedrijf is er een serie posters ontwikkeld die de kernwaarden van Sofis op een heldere manier weergeeft. Met deze serie posters wordt gecommuniceerd middels iconen in een eenvoudige, […]

tn_shell-china-visit

Shell China visit

Om het bezoek van een Chinese delegatie managers uit de olie en gasindustrie bij Shell Rijswijk luister bij te zetten zijn er grote lightboxes in de centrale hal geplaatst. Deze lightboxes zijn 6x4meter groot. De invulling hiervan zie je hieronder, de kleinere beelden onderaan zijn enkele pagina’s uit een begeleidende handout wat de bezoekers uitgereikt kregen.  

tn_boeken-swp

Boekomslagen

In opdracht van SWP Uitgeverij ontwerpt Marmelade op regelmatige basis boekomslagen en verzorgt de layout van het complete binnenwerk. Hieronder een greep uit reeds verschenen boeken.        

Lenteleven_tn

Presentatieboek kantoortransformatie

In samenwerking met Heembouw is er een presentatie en wervingsbrochure ontwikkelt voor het gebouw ‘Lenteleven’, een leegstaand kantoorpand wat in aanmerking komt om getransformeert te worden.  

EBU_tn

Europese Binnenvaart Unie Jaarverslag

De Europese Binnenvaart Unie behartigt de belangen van de binnenvaart bij Europese en internationale instellingen. Om haar werkzaamheden te verantwoorden brengen zij één keer per jaar een verslag uit waarvan het ontwerp elk jaar wisselt. Marmelade mocht dit jaar voor het eerst een ontwerpvoorstel doen, hieronder zie je de omslag voorstellen die zijn gedaan. Men heeft gekozen voor het tweede voorstel. Erna volgen enkele pagina’s binnenwerk uit het jaarverslag, deze is in zijn geheel te downloaden en bekijken via de […]

heembouw_tn

Infographics Heembouw

Voor Heembouw hebben we recentelijk een hele serie van infographics-boards ontworpen. Doel is om van een lang leegstaand kantoorpand aantrekkelijke appartementen te maken, het flexibele woonconcept op maat. Middels infographics wil Heembouw zo graag op diverse vlakken (bereikbaarheid, betaalbaarheid, buurt en bewoners)  de aantrekkelijkheid van het gebouw en het project als geheel laten zien om zo toekomstige partijen te overtuigen. Voor elk kantoortransformatieproject is een ander board ontworpen.  

tn_wassenaar

Magazine Wassenaar

In opdracht van de winkeliersvereniging Wassenaar is het magazine Winkelen in Wassenaar ontwikkeld.

tn_ORkrant

OR Krant

Ontwerpen van een OR Krant voor gemeente ambtenaren van Den Haag. De wens vanuit de klant was nadrukkelijk de artikelen af te wisselen met kleine, geïllustreerde visuals die de lezer snel informeert over de stand van zaken. We hebben gekozen voor een 3 koloms opmaak waarbij de buitenste kolom gebruikt wordt voor deze visuals. Voor deze opdracht hoefden we niet vast te houden aan de huisstijl van de gemeente. De krant is verspreid over alle vestigingen van de gemeente.