Digitale transformatie

Weinig medewerkers op mbo2/3 niveau en in routinematige administratieve functies zijn zich bewust van de veranderingen in hun werk door de digitale transformatie en moeten zich daarop voorbereiden zodat zij hun duurzame inzetbaarheid versterken. Illustratie ontworpen in opdracht van Insandouts design, van boven naar beneden zie je de diverse voorstellen. De onderste illustratie is de definitieve.

Gezinnen geïllustreerd

Diverse illustraties van gezinnen en gerelateerde onderwerpen voor het Nederlands Jeugdinstituut.

schetsen

Urban sketching Den Haag

Urban Sketches in- en om Den Haag en Amsterdam van de afgelopen periode

illustratie

Workshop illustratie

Illustratie Summerschool voor Insandouts design voor een event in de zomer 2019. Je ziet de illustratie met en zonder zonnestralen.  

illustratie

Opvoeden en Ouderschap

Serie illustraties over Opvoeden en Ouderschap voor het Nederlands Jeugdinstituut.

urban sketching

Urban sketching Italië

Urban sketches zomer 2019 in Italië

illustratie

Illustraties

Random illustraties voor organisatie die partner is van gemeenten bij organisatievraagstukken en de persoonlijke ontwikkeling van gemeentemedewerkers voor Insandouts Design.

illustratie

Cover boek

Voor Insandouts design is er een boekomslag geïllustreerd ‘Bouwen aan morgen’, met elementen erin verwerkt die het toekomstige stadsbeeld laten zien. Kleurcombinatie zijn de huisstijlkleuren van desbetreffende organisatie.

illustratie

Ondersteunende illustraties

Voor het Nederlands Jeugdinstituut zijn een aantal ondersteunende illustraties gemaakt, in de huisstijlkleuren van het NJI.